Smartlog v3 » Tandlæge i København » Tandlæge priser
Opret egen blog | Næste blog »

Tandlæge i København

en blog fra en tandlæge i København

Tandlæge priser

1. Feb 2012 11:04, Tandlæge København

Tandpleje på budget.

Dit smil er formodentlig et af de første ting, de fleste mennesker vil lægge mærke til hos dig. Dit smil fortæller en masse vedrørende din personlighed. Dit smil fortæller hvem du er og hvordan du har det. Der findes generte smil, venlige smil, nervøse smil og  flirtende smil. Den største del ved netop dit smil er dine tænder. Desværre er der rigtig mange mennesker som er flove over deres tænder og derfor flove over deres smil.

Tandpleje er mere end blot at børste dem, bruge tandtråd og skylde dem hver dag. Det er selvfølgelig en væsentlig del af det, men at besøge en certificeret tandlæge minimum en gang om året, vil gøre underværker for de selv den bedste.

Men det at besøge en tandlæge er en uønsket udgift, som de fleste mennesker ikke prioriterer højt når de gennemgår deres månedlige budget. Det kan være den studerende, der hellere vil bruge pengene på en biograftur med vennerne, eller familiefaren der vil overraske børnene med nyt legetøj eller pensionisten som vil på en afstressende ferieudflugt.

Det er hårde tider for den enkelte dansker, men tiden er endnu hårdere for danskernes tænder. Mange udgifter bliver nedprioriteret, tandlægebesøget er blot endnu en i rækken.

Tænderne er dog vigtige at vedligeholde, da det i sidste ende kan få alvorlige sundhedsmæssige problemer, som vil tage en væsentlig større bid af budgettet end først antaget.

Tandklinik København, Vester Voldgade 12, 1552 København V (Telefon: 33 11 40 96) er en professionel tandklinik med gode tandlæge priser.De tilbyder en finansiering over 6 måneder rentefrit samt tilbyder de også studierabat og rabat til nye patienter. 

Relaterede