Smartlog v3 » Tandlæge i København » tandlæge København
Opret egen blog | Næste blog »

Tandlæge i København

en blog fra en tandlæge i København

tandlæge København

14. Mar 2012 15:50, Tandlæge København

Fordelene ved at besøge din tandlæge


Tandlæge København : En tandlæge gør mere end bare at tjekke for huller. Han er en professionel med mange forskellige kompetencer. Nogen tandlæger fokusere på kosmetiske tandlægeindgreb, hvor andre sørger for det mere basiske såsom at få sørget for at alt er i orden og få gjort dem ordenligt rene.

Ordenlig mundhygiejne starter med at være grundig derhjemme. Hvis de er rene og i god stand, vil der også være færre bakterier der opbygges og din ånde vil være bedre og dine tænder pænere. Mundbakterier er dem, som forårsager dårlig ånde, så bare at børste vil du også blive mere selvsikker ved at have pæne tænder og have en ånde, som ikke skræmmer folk væk.

Patienter er også pinligt berørte over tænder, hvor der måske er gået en fli af uanset om det er en sportsskade eller noget andet. Der er forskellige ting, som en tandlæge kan gøre for at rette op på dette. Tandlægeindgreb er idag så avancerede, at næsten alt er muligt. Ofte vil disse indgreb være gode på lang sigt og spare dig for penge, som vi alle ved er en af grundene til at vi går til tandlægen. Det er ikke sjovt at stå om flere år med en kæmpe tandlægeregning, som kunne have været undgået.

Hvis en tand har manglet i lang tid, kan det være, resten af dine tænder har rykket sig for at fylde mellemrummet ud. Der er faktisk også voksne, som går til tandlægen for at få klaret ting, som folk nu får klaret i en yngre alder.

Dette kan for eksempel være at få bøjle på eller få rettet på et under- eller overbid. Det kan også være, at du fuldstændig har glemt de metal fyldninger, du fik laver for 20 år siden, som normalt varer rigtig længe. Meget er sket

siden da og idag bruger mange tandlæger keramiske fyldninger istedet for metal. Metal løsningerne udvides ofte marginalt, hvilket vil påvirke tandens stabilitet. Det vil skabe små revner i tanden, og der er derfor større risiko

for at det går galt, og at tanden går i stykker. Tandlæger vil derfor foreslå, at du får disse lavet om til noget bedre. Find en tandlæge i København .

Citydent
Studiestræde 51
1554 København V
TLF 33 11 44 99

Relaterede