Smartlog v3 » Tandlæge i København » tandlæge Bagsværd
Opret egen blog | Næste blog »

Tandlæge i København

en blog fra en tandlæge i København

tandlæge Bagsværd

24. Jul 2012 13:35, Tandlæge København

Leder du efter tandlæge Bagsværd? Kig ej længere. 

Her er lige en liste af grunde til, at du bør rejse dig op, finde telefonen og ringe fra Bagsværd til vores tandklinik i Lyngby for at få aftalt en tid, så du kan få set på bisserne.

Det kan godt være, at det ikke er decideret sjovt at gå til tandlægen, men dette bør alligevel ikke være en grund til ikke at få det gjort. Fordelen ved at gå til tandlægen, som du bør er følgende:

-          En tandlæge er i stand til at spotte dårlige vaner. Disse er der mange eksempler på, men fx. Vil et stort indtag af ting som rødvin sætte mærker på tænderne. Tandlægen vil da informere dig om dette, så du kan forholde dig til det og gøre noget ved det. Det er dog ikke kun rødvin, der sætter pletter på tænderne. Hvis du har et meget højt forbrug af cola eller andre typer sodavand, vil dette også slide på tænderne.

-          Der sker løbende fremskridt i tandlægeindustrien, hvilket betyder, at tandlægeassistenten eller hvem end, der skal kigge på dine tænder, vil kunne gøre mere og mere for dine tænder, dog bliver det mere og mere skånsomt, som metoderne perfektioneres og udvikles.

-          Det er vigtigt at gå til tandlægen i forbindelse med din opvækst for at holde styr på visdomstænderne. Sidder de, som de skal? Kommer de rigtigt op? Er der plads til dem? Disse er alle spørgsmål, som du ikke selv kan tage stilling til, og som du derfor har brug for at gå til tandlægen for at få undersøgt.

-          Der vil løbende ske små justeringer i tænderne. De vil rykke sig en anelse, og dette er særlig vigtigt, når du er barn, da de på dette tidspunkt rykker sig gevaldigt. Et besøg på tandklinikken vil være med til at sørge for, at alt foregår, som det bør.

-          Tandlægen vil rengøre dine tænder, når du er dernede på en måde, som du ikke selv er i stand til. Dette er også særlig effektivt til at holde dine tænder hvide hele dit liv.

Ovenstående burde virkelig være rigeligt med grunde til at få dig til at indse, at det i længen er en meget skidt ide ikke at få gået til tandlægen, som du skal. Det anbefales, at man tager derned hver 6. måned, og hvis du går med tandbøjle er det endda oftere end dette, men det er noget tandlægen formentlig allerede har fortalt dig alt om.

Tandlægerne Lyngby Torv 1
Lyngby Torv 1
2800 Kongens Lyngby
Telefon: 45 87 12 26

Relaterede