Smartlog v3 » Tandlæge i København » 5 grunde til at du ikke skal være bange for din tandlæge
Opret egen blog | Næste blog »

Tandlæge i København

en blog fra en tandlæge i København

5 grunde til at du ikke skal være bange for din tandlæge

3. Apr 2013 13:53, Tandlæge København

Mange folk verden over bliver ramt af frygt eller nervøsitet, når det går op for dem at det snart er tid til deres næste tandlægebesøg. At have tandlægeskræk er dog faktisk en meget almindelig lidelse hos det gennemsnitlige menneske.
At overkomme denne frygt kan dog være rigtigt belønnende da det at have et smukt og sundt smil er eftertragtet og tit vil bringe andre gode ting med sig, såsom forhøjet selvtillid blandt andet.

Uanset om du til tandlægen for en tandrensning, eller et større indgreb, vil disse 5 grunde kunne hjælpe dig til at gøre dit tandlægebesøg til en mere positiv oplevelse.

Tandlæger er professionelle

Hav altid i tankerne, at din tandlæge har dedikeret en stor del af sit voksne liv på sin tandlægeuddannelse.
Hele deres grundlag for at kunne drive en klinik, ligger i at de kan udføre et godt stykke arbejde, og samtidig kunne give dig den bedst mulige oplevelse, rent servicemæssigt. 

Tandlæger benytter den seneste teknologi

For de fleste folk sætter det ubehagelige tanker i gang når de ser på diverse tandlægeinstrumenter. Instrumenter med nemt forbinder med smerte og ubehag.
Det er dog ikke altid tilfældet, da tandlæger verden over hele tiden forsøger at benytte de nyeste teknologier til at mindske folks ubehag, og dermed deres tandlægeskræk.

Bedøvelse hjælper til

De fleste tandlæger er naturligvis klar over at folk har en større frygt for dem end overfor andre professionelle. Opfindelsen og udviklingen af lokalbedøvelse er derfor blevet en forholdsvis standard ydelse på alle klinikker, og dermed kan folk med tandlægeskræk altså være sikker på at få en 100% smertefri behandling.

Tandlægen fjerner din smerte

Mange tandproblemer kan desværre munde ud i smertefulde tilstande. At besøge din tandlæge er faktisk den eneste måde hvorpå du kan få fjernet den smerte. De er altså til for at hjælpe dig, og det at gå til tandlægen vil altid være bedre for dig, end at gå rundt og bære på smerten. Du risikerer blot at problemet bliver mere omfattende og at du derfor skal have en større behandling når du så endelig kommer til tandlægen.

Behagelig atmosfære

Alle tandlæger er klar over at tandlægeskrækken er tilstede hos en stor portion af deres patienter.
Derfor forsøger de fleste at skabe en behagelig og beroligende atmosfære på klinikken. Mange vil have små tv-skærme sat op, musik til rådighed, og andre småting der kan dig til at føle dig tilpas.

Nøglen til at overvinde din tandlægeskræk, er ikke blot at lytte til disse råd, men også at finde en tandlæge der passer perfekt til dine behov. Du bør altid fortælle din tandlæge hvordan du har det med at gå til tandlægen, de har prøvet det før, og det er deres job at hjælpe dig i alle aspekter af dit tandlægebesøg.

City Clinic
Dag Hammarskjolds Allé 19
2100 København Ø
tlf: 70 88 08 66

Relaterede